Vår visjon er å være best på
digitale rekrutteringsstrategier

Vår visjon er å være best på
digitale rekrutteringsstrategier

Vår visjon er å
være best på digitale rekrutteringsstrategier

Jobbsys.no AS er et selskap som utvikler både ny HR teknologi, algoritmebaserte arbeidsverktøy og nye kreative mediestrategier for å skaffe sine kunder kompetente, talentfulle og flinke nye medarbeidere.

Vi er et av Norges mest innovative miljøer innen HR og rekruttering og jobber tett på de internasjonale trendene vi ser innen dette fagområdet. Spesielt er vi opptatt av digitale og sosiale medier samt utviklingen av ny avansert annonse- og segmenteringsteknologi i disse kanalene. Dette gir arbeidsgiverne mange nye profileringsmuligheter når de skal presentere sine ledige stillinger og kompetansebehov på nett.

Samtidig utvikler Jobbsys.no sin en egen SaaS (software-as-a-service) teknologi- plattform som skal digitalisere hele rekrutteringsprosessen fra annonsering til ansettelse. Her utforsker vi både bruken av AI (kunstig intelligens) og algoritmebaserte støtteverktøy (scoring modeller) for å kunne automatisere mest mulig av arbeidsprosessen. I modell og teknologiarbeidet benytter vi oss bla. av IT kompetanse og erfaring som er bygget opp over lang tid innen økonomi- og finansanalyse faget (se analysemodellene til vårt søsterselskap – Purehelp.no AS).

Jobbsys.no kan digitale og sosiale medier og får rekrutteringskampanjene dine til å henge sammen i et komplisert nytt mediebilde. Vi gir deg både et brukervennlig rekrutteringssystem, ny digital mediekunnskap og et spennende kreativt kampanjedesign i samme pakkeløsning. Alt samlet på en faktura slik at du har full kontroll og en enkel administrasjon av eget stillingsprosjekt.

Ta kontakt med en av våre medierådgivere i dag!