Vår visjon er å være best på
digitale rekrutteringsstrategier

Vår visjon er å være best på
digitale rekrutteringsstrategier

Vår visjon er å
være best på digitale rekrutteringsstrategier

Jobbsys.no AS er et spennende selskap som utvikler både ny HR teknologi og nye mediestrategier for å skaffe sine kunder en konkret markedsfordel – finne talentfulle og flinke nye medarbeidere.

Jobbsys.no er et av Norges mest innovative miljøer innen HR og rekruttering og jobber tett på de internasjonale trendene vi ser innen dette fagområdet. Spesielt er vi opptatt av digitale og sosiale medier samt utviklingen av ny avansert annonse- og publiseringsteknologi i disse kanalene. Dette gir arbeidsgiverne mange nye profileringsmuligheter når de skal presentere sine ledige stillinger på nett.

Samtidig utvikler Jobbsys.no en egen IT teknologiplattform som skal digitalisere hele rekrutteringsprosessen fra annonsering til ansettelse. Her utforsker vi både bruken av AI (kunstig intelligens) og algoritmebaserte støtteverktøy (scoring modeller) for å kunne automatisere mest mulig av arbeidsprosessen. I modell og teknologiarbeidet benytter vi oss av IT kompetanse og erfaring som er bygget opp over lang tid bla. innen økonomi- og finansanalyse faget.

Jobbsys.no kan digitale og sosiale medier og får rekrutteringskampanjene dine til å henge sammen i et komplisert nytt mediebilde. Vi gir deg både et brukervennlig rekrutteringssystem, gode medieråd og et spennende kreativt kampanjedesign i samme pakkeløsning. Alt samlet på en faktura slik at du har full kontroll og en enkel administrasjon av stillingsprosjektet.

Ta kontakt med en av våre medierådgivere i dag!